susannejonsson

Alla inlägg under december 2010

Av Susanne Jönsson - 6 december 2010 17:19

Så då var det måndag, och jag sitter här igen...

Måndagen började ju inte så dära jätte bra.. haha, började med att klockan ringde, jag gick upp gjorde mig iordning och såg att där inte var något bröd, rimbo hade råkat göra inne så fick kalla på mattias så han tog det., gick in och skulle ta på mig lite kläder och hörde då att mattias sa att klockan inte ens var 4!. Vaaa!?!?!?, Nej det var den tydligen inte, hade råkat ställa klockan på 03.15 istället för 04:15.. ILLA! Jobbig morgon...


dagen på jobb har varit riktigt tråkig, sjukligt mycket att lyfta och trött som satsiken... inga fel idag dock och datorn klyddade inte heller, så det vart ju skönt :P hehe.


Begav mig av från jobb 15:00 för att ta bussen hem, då jag insåg att jag bara hade 1 cigg kvar! F u * k !!!, ja det var ju bara att hålla sig, höll mig fram tills jag var på södervärn, för att se bussen köra mitt framför näsan på en är inget roligt!! ARHHHH! Fick då vänta på bussen i ca15min... inte för att det var så länge men när man e trött e det :P


Kom hem till staffanstorp, gick och handlade på ica, och kom sedan hem till älskling som hade lagat spagetti och köttfärssås :P för det åt vi ju inte igår :P hhahahaa... spelar ingen roll haha... ? älskling hade bakat lussebullar. =)


Så nu sitter man här och dricker energidricka och äter lussebulle. MUMS!



Saknat min underbara familj idag... 

Tänkte lägga in lite nya bilder sen någon dag men orkar inte idag :P kommer kanske till helgen..


XoXo

Av Susanne Jönsson - 5 december 2010 20:25

Hehe, eftersom becky nu tycker att min blogg är tråkig, för att jag inte hinner skriva här så ska jag verkligen skärpa till mig nu :P.


Har då börjat jobba igen på lithells, har dock bara vecko anställningar men vafasiken, bättre än inget! eller? 

Går då upp 04.00 på morgonen och börjar jobba 06.00  :P

Hääääääärligt! eller vad säger ni?


Jayzons framsteg:

jayzon har då lyckats fixa en massa saker på ca 1 ½ månad, han är så duktig min lille påg. Han har lärt sig krypa, sitta riktigt ordentlig, gå längs möbler och fått en bissing och den andra är på väg. =) STOLT MAMMA!!!

Och dessutom så sover han faktiskt hyfsat bra på natten.


Helgen:

Den började med en lugn kväll på fredagen efter jobb, var meningen vi skulle ha lite folk här men dem kunde inte :P.

Så jag somnade då VÄLDIGT tidigt i fredags, tror tillochmed att jag somnade före jayzon. HIHI   


Lördagen: Började med att vi gick upp och käkade frulle MUMS!! hehe..

sedan åkte mattias och Rimbo iväg med Mattias pappa till rydsgård för att fixa hans dator... gick inte så bra det dära, så datorn följde med hit.

Sedan bar det av till malmö för att fira emma som fyller 7 detta året =). Blev lite senare än vi tänkt oss där och Jayzon somnade såklart när vi var på väg hem... Rimbo var hur duktig som helst och inga olyckor skedde. =). Mina duktiga pågar =) hihi

(För er som inte vet: Vi har köpt hund: Rottweiler/dobermann, han är nu 12v gammal.)


Söndagen: Shit så här tidigt vill jag inte gå upp en söndag!, men jayzon ville, då var klockan 06.15 ISCH! men jag gick fatemig upp..

blev lite frukost och tända ljus nr2 på staken. så mysig morgon har vi inte haft på länge. dagen sprang iväg för oss pga städning, och det var helt plötsligt dags för att Fira MY som fyllt 1. 

Där vi var 15:30, myspys dag med köttfärssås och makaroner, och till efterätt blev det marängsviss (stavning). 

Nu sitter vi här hemma, och tar det lugnt, och eftersom becky sa att jag var tråkig när jag inte uppdaterade min blogg, så var jag tvungen att göra det idag =). *ÄLSKAR DIG GUMMAN* . 


Nu är det dags för natta ciggen och sedan sängen för att stiga upp till jobb imorgon 04:00... God natt på er, och jag LOVAR att skriva imorgon om inget allvarligt/akut händer!. 


XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards