susannejonsson

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Susanne Jönsson - 8 januari 2011 20:22

Så då var det lördag igen.... Både veckor och helger går så jäkla fort, hinner ju inte ens sätta sig ner här och skriva...

Idag har inte hänt speciellt mycket.

Vaknade i morse och tog på oss för att städa undan nere i förrådet, Blev faktiskt ganska bra.

Sedan gick vi upp och fortsatte lite grann här uppe, Vi åt och tvättade. Sedan stack jag ner på ica för att handla hem lite saker... Jayzon sov middag och sedan fick vi göra lite mat till både han och oss. Vi har glott lite film idag och myst en massa. =)

Nu ska vi bada lilleman, eftersom han inte somnat för natten än så ett bad brukar hjälpa så sover han gott sen.. =) Sen blir det mys med tv/film tittande.



~*~ Lite Tankar ~*~

I denna veckan har jag tänkt mycket på när det är dags att bli gravid nästa gång för att få så bra årsmellanrum mellan barnen.

Både jag och Mattias vill inte ha så många år emellan och vi har funderat mycket och vi vill väl ha ca 2 -3 år emellan varje. Hur många barn vi vill ha än har vi väl inte riktigt bestämt oss för...

Och då kommer det "roligaste" av allt, måste gå ner en massa i vikt nu för att kunna bli gravid igen inom 1år, vilket blir jobbigt, Har ni tips och trix får ni jätte gärna dela med er av dem, Kanske en bra diet/mat tips eller någon bra träning =).  som inte tar för mycket på krafterna eftersom jag lyfter och donar på jobb.


Nä nu får det vara nock med bloggandet för idag, Ska gå in till lilleman som sitter i badet =). Sen ska jag göra flaska och ta fram handduk till honom också så.


God natt på er alla!. 

  

Ovido - Quiz & Flashcards