susannejonsson

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Susanne Jönsson - 2 januari 2011 18:41

Så då var det väl dags att göra ett inlägg, Har inte riktigt haft tid över så här kommer det om slutet på december och nu i början på Januari. (det man kommer ihåg)


23 December (Lille Julafton): Var och jobbade och hoppades på att man skulle få jobba halv dag bara. Men som vanligt så blir det inte som man väntat sig och jag stämplade ut 14.15 Åkte hem och jag och älskling gjorde oss iordning för att åka och fira jul hemma hos Paula med Mattias pappa...

maten blev jäkligt sen, vi åt väl vid 21.00 och åkte väl hem till Mattias mamma vid 23.00 och somnade väl vid 00.00 eller något...


24 December (Julafton): Morgonen var väl som en vanlig morgon, vi åt frukost och hade det mysigt. Sedan gjorde vi oss iordning för att åka och fira jul hemma hos Mattias mormor. En fin jul med mysigt sällskap och god mat. Jayzon älskade julklapparna han fick, och jag och mattias blev nöjda med våra. Det blev en sen jul och vi var väl hemma vid 00.00 jayzon somnade om direkt när vi kom hem och vi gick också och la oss.


25 December (Annandagen): Upp på morgonen, och äta lite frukost för att sedan göra oss alla iordning, och åka till min syster i Dalby för att fira jul med min sida. Kalkonmiddag och risgrynsgröt lite senare. Julklappar som jayzon älskade och sedan körde vi julklappsleken. =). 

Blev inte så sen dag och vi var väl hemma vid 22.00 tror jag.


Resten av dagarna har vi tagit det lugnt och varit ute på mellandagsrean lite grann.

firade ju jul med Tobbe också den 29 december men det var en lugn dag med julklappsbyte och kaffe och lite kaka.


31 December (Nyår): En barnledig dag då vi planerade att vara hemma och bara ta det lugnt, Vilket ändrade sig ganska snabbt, hehe.

Våran lugna hemma kväll blev en ute kväll med lite dricka med Becky istället. hade en fruktansvärt rolig nyår och ångrar inget.
Käkade fläskfilé,kroketter och Bearnesås (stavning) - och Mattias åt Ribbs. Vid 00.00 smällde vi raketer och sedan bestämde vi oss för att sticka in till malmö för att se om vi kom in på Breeze. Stod i kö och fick typ reda på att där var alldeles förmycket folk däruppe och hade vi stått kvar i kön ade vi väl varit inne vid 3.00, så vi stack till midhem och handlade mat och stack sedan hem.


1 januari: Vi vaknade väl vid 11.00, hämtade Jayzon och Rimbo vid 14.00 sedan blev Rimbo hämtade vid 18.00 tiden av Mattias moster och hennes gubbe. Rimbo har nu fått ett nytt hem och där vet jag om att han kommer få det bra, vi kan fortfarande träffa honom, och låna honom ibland. Känns hårt att lämna bort honom men hade inte val, det är ju för hans skull. Rimbo kommer alltid ha en Speciell plats i mitt hjärta.

Stack sedan ut en runda med Becky medans Älskling satt hemma och spelade data. - var väl hemma vid 00.00 och sedan blev det sängen, men kommer dock inte ihåg vilken tid.


IDAG!!! - idag har det inte hänt så mycket, vi har städat och plockat undan lite. Myst med Jayzon och käkat kina mat. varit borta hos mamma och lämnat lite saker som var deras.

Jayzon har precis badat och ska nu sova, - inte för att han verkar vilja det precis. Jag får väl gå in där om en liten stund. brukar hjälpa ibland.

eller så gör jag inte det för hjärtat kom ut med honom här nu.

Nej snart ska man glo lite tv sen blir det sängen för att sticka och jobba imorgon.


Tack för ett trevligt 2010 - Och Gott Nytt 2011 

Inga löften avlagda - bara en massa att göra :P


Ha en bra dag och hoppas ni har haft en trevlig jul och en bra nyårsafton.

   Ps. Skickar in lite bilder från jul och nyår i ett annat inlägg. Ds.

Ovido - Quiz & Flashcards